JOTI HQ (=Päätapahtuma) 2010, Helsinki, Partioasema

Tänä vuonna JOTA-JOTI:n pohjoismainen päätapahtuma on Helsingissä, Partioasemalla (Töölönkatu 55). Paikan päällä voi tutustua erilaisiin viestintätekniikoihin, kokea JOTA-JOTI tunnelmaa ja osallistua oheisohjelmiin. Partioaseman JOTA-JOTI päätapahtuma on avoinna la klo 12-18, tervetuloa vierailemaan!

 

Päätapahtumaan on myös mahdollista tulla koko viikonlopuksi, hintaa tapahtumalle viikonlopun mittaisena tulee 20 euroa, joka sisältää ruuat, ohjelman ja majoituksen. Kyseessä ei ole siis kallis tapahtuma. Tarjolla on ikimuistoinen JOTA-JOTI-tapahtuma, jossa saat osallistuttua JOTA-JOTI:n rauhassa muiden osallistujien kanssa. Päätapahtuman yhteydessä järjestetään myös oheisohjelmaa, joten pelkkään yhteydenpitoon ei pääse kyllästymään.

 

Tapahtuma alkaa perjantaina 15.10.2010 klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 17.10.2010 klo 15.00. Tapahtuman alkamisaika ei ole tiukka, vaan koko perjantain ajan saa paikalle saapua, sillä perjantain ohjelma koostuu lähinnä laitteiden testailusta ja tunnelmaan virittäytymisestä!

 

Ilmoittaudu siis heti! Ilmoittautuminen on netissä:

http://joti.partio.net/scandinavian-joti-2010-registration

(Huom! paikkoja rajoitettumäärä (40kpl), joten ole siis nopea)

 

Lisätietoja:

Pyry Rajatammi / pyry [dot] rajatammi [ät] partio [dot] net

tai

Juho Keitaanniemi / juho [dot] keitaanniemi [ät] tut [dot] fi

tai

#suomi @ScoutLink